Menu

Badkamer accessoires in het zwart

Badkamer accessoires in het zwart

Badkamer accessoires in het zwart

Badkamer accessoires moeten praktisch zijn, maar dat betekent natuurlijk niet dat de accessoires niet ook mooi mogen zijn. Mooie badkamer accessoires voegen juist veel toe aan de stijl van je badkamer. Elke ochtend de dag beginnen en elke avond de dag afsluiten in een mooi ingerichte badkamer is nou eenmaal veel fijner. Badkamer accessoires zijn daarom verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Zwarte badkamer accessoires zijn erg populair. Ze zijn eenvoudig te combineren met andere kleuren en passen in (bijna) elke stijl. Bovendien zien badkamer accessoires in het zwart er erg stijlvol uit. Ben jij ook zo dol op zwarte toilet accessoires? We hebben een aantal prachtige voorbeelden voor je bij elkaar gezocht.

Toilet accessoires met hout

Badkamer en toilet accessoires kunnen van alles zijn. Van handdoekenrekjes tot zeepdispensers en van toiletrol houders tot spiegels. Door de verschillende accessoires in de badkamer en op het toilet op elkaar af te stemmen, creëer je een samenhangende stijl door je hele huis. Houd je van een industriële, moderne of landelijke stijl? Dan zijn accessoires met zwart metaal en hout een goede keuze. Deze accessoires hebben een strakke look, zijn eenvoudig met elkaar te combineren en zien er stijlvol uit. Kies bijvoorbeeld voor een mooie zwarte zeepdispenser op een houten onderzetter. Combineer dit met een toiletrolhouder met zwart staal en een houten plankje. Bovendien zijn deze accessoires beiden erg praktisch in gebruik, zowel op het toilet als in de
badkamer.

zwarte zeepdispenser met houten onderzetter
QUVIO Zeepdispenser met houten onderzetter – 6,5 x 6,5 x 15 cm – Zwart
26,95
✓ Op voorraad Nu besteld, dinsdag 23 juli in huis

Badkamer accessoires gecombineerd in een set (zwart en hout)

Heb je meerdere badkamer accessoires nodig? Dan is het slim om deze tegelijkertijd te bestellen. Zo stem je de verschillende accessoires op elkaar af en creëer je in een handomdraai een mooi verzorgde badkamer. Zwarte en houten accessoires zijn heel goed met elkaar te combineren. De accessoires hoeven niet samen in één set te zitten om wel bij elkaar te passen. Door de accessoires apart van elkaar uit te kiezen, heb je veel vrijheid in het inrichten van je badkamer of toilet. Wil je liever accessoires met veel zwart of laat je het hout juist overheersen? De keuze is helemaal aan jou. Welke accessoires stelen straks bij jou de show?

Meeste recente artikelen

interieur van gang met spiegel
Woontrends

Frisse hangspiegels trend van dit jaar

slaapkamer accessoires
Woontrends

Leuke accessoires voor in je slaapkamer

jute kussen trend
Woontrends

Waarom dat jij voor jute kussenslopen moet kiezen

unieke vazen voor woonkamer
Woontrends

Unieke vazen trend

bloempotten voor binnen
Woontrends

Bloempotten voor binnen