Menu

Serviessets

Serviessets geven je diner een hele nieuwe beleving. Met de juiste borden en glazen kleed je je tafel aan en ontvang je je gasten in stijl. Bij een chique diner kies je voor een modern servies, terwijl je voor het ontbijt juist voor een landelijker servies kunt gaan.

Serviessets passend bij jouw smaak

Met een serviesset heb je borden, mokken en schaaltjes in dezelfde stijl. Alles past goed bij elkaar en je kunt de tafel eenvoudig mooi dekken. In ons assortiment vind je serviessets voor vier, zes of meer personen. Je kunt dus altijd kiezen voor een set met de juiste hoeveelheid servies. Wij verkopen servies in verschillende stijlen en kleuren.

Verschillende stijlen

Je gebruikt je serviesgoed iedere dag en daarom is het belangrijk om te kiezen voor servies dat bij je smaak en je interieur past. Een klassiek wit eetservies is tijdloos en past eigenlijk overal bij. Je kunt ook kiezen voor servies met een handgemaakte look in een subtiele kleur. Denk hierbij aan aardetinten of juist een mooie pastelkleur. Door voor een set te kiezen dat echt aansluit bij je woonstijl, heb je er het langste plezier van. De serviessets zijn verkrijgbaar voor 4, 6, 8 of meer personen.

Complete serviessets

Met een compleet servies van HomeLiving heb je alles in huis: van borden tot mokken en van schaaltjes tot soepkommen. Wat je ook serveert, je hebt altijd het juiste servies voor je maaltijd. In ons assortiment vind je ook verschillende bordensets. Zo heb je toch bijpassende borden, maar hoef je niet meteen een hele set te kopen. Handig voor als je minder budget hebt of niet alle items van een serviesset nodig hebt.

Speciale items

Afgezien van complete serviessets, verkopen wij ook speciale items die een aanvulling op ieder servies zijn. Je kunt hierbij denken aan een handig tapasbord met vijf verschillende vakken. Dit bord is ideaal om hapjes op te serveren. Een andere optie is bijvoorbeeld een stijlvolle suikerpot van porselein. De pot heeft een opdruk van een huis en trekt echt de aandacht. Je kunt de pot ook gebruiken voor snoepjes, elastiekjes of andere kleine spullen. Of wat dacht je van bijpassen bestek? Hiervoor bekijk je de categorie besteksets.