Menu

Kandelaars

Kandelaars maken je romantische avond compleet. Gebruik een kandelaar om je diner aan te kleden met de bijbehorende dinerkaarsen welke in tal van kleuren en vormen te verkrijgen zijn. Hierdoor kun je voor iedere tijd van het jaar een bijpassende kaars laten branden.

Lees meer
1 resultaten gevonden
Filter
kaarshouder
stapelkorting
QUVIO Kaarsenhouder – Diameter 2,4 cm 15,95 ✓ Op voorraad Nu besteld, vrijdag 8 juli in huis

Verwarm je huis met prachtige kandelaars

Kandelaars zijn schitterende standaarden voor één of meerdere lange kaarsen tegelijkertijd. Het zijn sfeervolle woonaccessoires, die in elk interieur passen. Kandelaars brengen sfeer, warmte en licht in je woning. Dat is heerlijk op koude, grijze winterdagen, maar ook op lange en zwoele zomeravonden. Er is altijd wel een kandelaar te vinden die perfect in jouw interieur past. Voor welke stijl kies jij?

Minimalistisch, klassiek of modern

Kandelaars zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en maten. Heb je een Scandinavisch interieur? Dan past een minimalistische, strakke kaarsenstandaard hier goed bij. Houd je meer van een klassieke woonstijl? Ook dan is er een kaarsenstandaard die hier mooi op aansluit. En ook voor in een moderne inrichting zijn er zeker kandelaars te vinden. Het is ook leuk om diverse kandelaars met elkaar te combineren. Combineer bijvoorbeeld kandelaars in verschillende kleuren en hoogtes met elkaar, voor een speels effect.

Een kandelaar voor één of meerdere kaarsen?

Een kandelaar is een kaarsenhouder voor één kaars. Zoek je een kaarsenstandaard voor meerdere kaarsen? Dan heb je een kandelaber nodig. Dit is in principe hetzelfde als een kandelaar, met het grote verschil dat een kandelaber meerdere armen heeft. Hierdoor plaats je meerdere kaarsen in één kaarsenhouder. In de volksmond wordt een kandelaber ook vaak een kaarsenstandaard genoemd.

Combineer met andere kandelaars

Kandelaars zijn mooie standaarden voor lange kaarsen, maar er zijn ook nog andere typen standaarden voor kaarsen te koop. Door diverse soorten kaarsen en standaarden met elkaar te combineren creëer je overal in huis een warme en fijne sfeer. Waar kan jij dit type woonaccessoires goed gebruiken?