Menu

Wandlampen

Wandlampen zijn de sfeermakers voor in of rondom het huis. Steeds vaker zien we dat wandlampen worden gebruikt om bepaalde ruimtes in huis in de schijnwerpers te zetten. Zo kies je tegenwoordig uit energiezuinige lampen of lampen welke op LED verlichting werken.

Wandlampen kopen

Zoek je naar een handige lichtbron om toe te voegen bij de buitendeur, zodat je in het donker beter het sleutelgat kunt vinden? Voeg je graag een gezellig lampje toe aan de smalle gang? Of twee handige nachtlampjes bij het bed? In al deze situaties ben je op zoek naar een krachtige lichtbron en de lichtbron moet niet al teveel ruimte in beslag nemen. Wandlampen bieden hier de ideale uitkomst voor. ook voor in de gang, waar vaak geen ruimte is voor een vloerlamp, maar waar een hanglamp ook niet altijd past, is een wandlamp de ideale oplossing.

De perfecte keuze voor iedere ruimte in huis en voor in de tuin

Lampen voor aan de wand zijn de perfecte toevoeging aan ruimtes zoals de slaapkamer, woonkamer en hal. Daarnaast komen ze ook buiten in de tuin perfect tot zijn recht. Dankzij de basic designs en neutrale kleuren pas ieder design in iedere ruimte in huis en sluit het aan op vrijwel iedere woonstijl. En het leukste van allemaal? Voor een mooi prijsje haal je de leukste designs van HomeLiving in huis.

De lampen voor aan de wand zijn geschikt voor diverse woonstijlen

Of je hart nu sneller gaat kloppen van een Scandinavisch, modern, retro, landelijk of een industrieel interieur, de lampen voor aan de wand zijn geschikt voor diverse woonstijlen. Dankzij de pure materialen als hout en aluminium ben je er zeker van dat de lampen aan de muur niet té druk zijn en mooi blenden met de rest van je interieur.