Menu

Tuinstijlen en trends

Tuinstijlen en trends

Ontdek je groene vingers

Is jouw tuin of balkon toe aan een nieuwe, frisse look, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Of ben je onlangs gestart met tuinieren en zoek je naar wat ondersteuning? Neem dan een kijkje bij onze nieuwste artikelen over tuinstijlen en de laatste trends, hier op onze website. Je vindt er alles van uitgebreide tuinontwerpen tot praktische tips voor zowel je tuin als je balkon. HomeLiving staat klaar om je op weg te helpen!

Meest recente artikelen

bloempotten voor aan de wand
Tuinstijlen en trends

Bloempotten voor aan de wand

Verticale tuinen
Tuinstijlen en trends

Kleine tuin? Maak een verticale tuin!

Terug naar de natuur in 2024

In 2024 is de trend om binnen te verruilen voor het buitenleven nog steeds zeer levendig. Na urenlang digitaal verbonden te zijn voor werk of ontspanning, zoeken mensen meer dan ooit de frisse buitenlucht op om te ontspannen en te onthaasten. Je hoeft daarvoor niet ver weg: een goed ingerichte tuin of balkon kan al wonderen doen. Door de juiste mix van planten, materialen en kleuren te kiezen, creëer je een persoonlijke oase waar je helemaal tot rust komt. Maar hoe maak je die perfecte keuze die jouw buitenruimte in 2024 transformeert tot je eigen stukje natuur?

Inspiratie voor jouw tuin of balkon

Bij HomeLiving vind je de inspiratie en nieuwtjes op het gebied van tuinstijlen en trends. Of je nu een kleine of grote tuin hebt, met de juiste tips maakt de grootte van het oppervlak niet uit. Je kunt al heel veel bereiken door de juiste tuinmeubelen of decoratie toe te voegen aan je tuin voor een andere sfeer. Heb je een balkon? Ook voor jou hebben wij genoeg ideeën voor wat je met je balkon kan doen om er een knusse plek van te maken.