Menu

Tuinstijlen en trends

tuinstijlen blog

Ontdek je groene vingers

Heeft je tuin of balkon een verfrissende upgrade nodig? Maar geen idee waar je moet beginnen? Of pas begonnen met tuinieren en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees snel de laatste artikelen omtrent tuinstijlen en trends op deze pagina. Van complete tuinstijlen tot tips voor in de tuin en het balkon. HomeLiving kan je hierbij helpen!

Meest recente artikelen

bloempotten voor aan de wand
Tuinstijlen en trends

Bloempotten voor aan de wand

Verticale tuinen
Tuinstijlen en trends

Kleine tuin? Maak een verticale tuin!

Back to nature

Hedendaags zie je dat mensen graag binnen verruilen voor buiten zijn. Na een lange dag werken op kantoor of binnenshuis is er niets zo lekker om de frisse lucht op te zoeken. Hiervoor hoef je niet ver van huis te gaan. Door jouw tuin of balkon te voorzien van meer sfeer en groen kom je sneller tot rust en ontspanning. Dit kun je onder andere doen door de juiste planten, materialen en kleuren te combineren met elkaar. Maar hoe kom je dan tot de juiste keuze voor jouw tuin of balkon?

Inspiratie voor jouw tuin of balkon

Bij HomeLiving vind je de inspiratie en nieuwtjes op het gebied van tuinstijlen en trends. Of je nu een kleine of grote tuin hebt, met de juiste tips maakt de grootte van het oppervlak niet uit. Je kunt al heel veel bereiken door de juiste tuinmeubelen of decoratie toe te voegen aan je tuin voor een andere sfeer. Heb je een balkon? Ook voor jou hebben wij genoeg ideeën voor wat je met je balkon kan doen om er een knusse plek van te maken.