Menu

Wanddecoratie voor in de woonkamer

wanddecorantie-woonkamer-trends

Wanddecoratie voor in de woonkamer

Wil jij jouw woonkamer wat extra sfeer geven? Dat kan eenvoudig met de juiste wanddecoratie. Wanddecoratie fleurt een saai muur gemakkelijk op, terwijl je geen grote ingrepen in je interieur hoeft te doen. Wanddecoratie is verkrijgbaar in diverse stijlen, waardoor er altijd wel decoratie is die perfect aan jouw muur past. Wanddecoratie van metaal past bijvoorbeeld uitstekend in een industriële stijl, terwijl wanddecoratie van hout mooi staat in een landelijk ingericht huis. Wil jij weten hoe jij jouw woonkamer gemakkelijk van wat extra decoratie voorziet? We hebben een aantal leuke soorten wanddecoratie voor je verzameld.

Houten wandrek met metalen frame

Decoratie planken voor aan de muur

Een uitstekende vorm van wanddecoratie zijn decoratie planken voor aan de muur. Niet alleen staat de plank zelf als decoratief, ook kun je de plank vullen met leuke accessoires. Zet bijvoorbeeld plantjes, fotolijstjes en kleine beeldjes op de plank en geef een persoonlijke touch aan jouw woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een stoere houten plank met leren riemen. Of past een set van drie wandplanken met staal beter in jouw interieur? Het leuke aan wandplanken is bovendien dat je hun uitstraling in een handomdraai verandert. Ben je het uitzicht op je wandplank zat? Verander de decoratie elementen die op de plank staan en het ziet er direct heel anders uit. Dat maakt decoratie planken voor aan de muur niet alleen erg geschikt voor in de woonkamer, maar ook als wanddecoratie in de babykamer, kinderkamer of slaapkamer is dit erg geschikt.

Wanddecoratie van metaal en hout

Metaal en hout zijn veel gekozen materialen voor wanddecoratie. Dat is ook niet gek, aangezien je met deze materialen alle kanten op kunt. Wanddecoratie van metaal past prima in een industrieel interieur, maar kan ook in een moderne inrichting gebruikt worden. Hout wordt veel gebruikt in een landelijke woonstijl, maar kan ook in een Scandinavisch, modern of bohemian interieur ingepast worden. Wanddecoratie in het zwart is goed te combineren met andere kleuren. Bovendien hoeft zwart helemaal niet saai te zijn. Dat bewijst deze muursticker van een leeuw bijvoorbeeld uitstekend. De speelse tekening is daarmee de perfecte wanddecoratie voor op de kinderkamer. Maar ook in het speelhoekje in de woonkamer kan deze sticker leuk gebruikt worden. Zo zie je maar dat je met wanddecoratie echt alle kanten op kunt.

wandrek met spulletjes aan de muur

Meeste recente artikelen

Kaarsenhouders in het zwart voor bij het kerstdiner
Woonadvies

Kaarsenhouders in het zwart voor bij het kerstdiner

hoe dek je een tafel
Woonadvies

Hoe dek je eigenlijk een tafel

placemats trends kerst
Woonadvies

Placemats in verschillende vormen en kleuren

werkruimte opbergers
Thuiswerken

Opbergers voor je werkruimte

stoel voor jouw woonkamer hoofdfoto
Aesthetic minimalist living room interior
Woonadvies

Zo kies je de juiste stoel voor jouw woonkamer