Menu

Terug in de tijd met deze retro woonaccessoires

retro woonkamer

Back in time met deze retro woonaccessoires

Een retro woonstijl kan op veel manieren uitgevoerd worden. Het belangrijkste is dat je vintage (uitziende) items combineert met moderne woondecoratie. Door een aantal retro elementen aan je huis toe te voegen maak je eenvoudig je persoonlijke retro stijl. Dit kan op veel manieren en in alle ruimtes van je huis. Op zoek naar wat retro inspiratie? We geven je graag voorbeelden van hoe ook jij retro elementen aan je inrichting toevoegt.

retro kussensloop

Maak het gezellig met kussens

Retro sierkussens zijn een leuke manier om een ruimte meer sfeer te geven. De retro stijl kenmerkt zich onder andere door het gebruik van grafische prints en dat is sierkussens goed door te voeren. Neem bijvoorbeeld deze retro kussensloop. De kussenhoes heeft een opvallende print, maar is uitgevoerd in rustige kleuren. Hierdoor valt het op, zonder schreeuwerig te worden. Zijn beige en bruin niet de kleuren die je zoekt? Dan is deze zwart-witte kussenhoes misschien wat voor jou. Ook dit is een mooi retro woonaccessoire.

Retro elementen in de badkamer

Wil jij jouw badkamer een retro tintje geven? Met vintage woondecoratie kun je ook jouw badkamer omtoveren tot een retro ruimte. Dat doe je eenvoudig door het toevoegen van kleine details. Een witte keramieken zeepdispenser, lichtbruin met gouden handdoekhaken en een gouden fotolijstje zijn kleine veranderingen met een groots effect. Zo zie je dat je met een paar retro woonartikelen al ver kunt komen.

retro badkamer

Retro woonartikelen voor de woon- en eetkamer

Een gouden fotolijstje staat niet alleen in de badkamer, maar ook in de slaap- of woonkamer prachtig. In de woonkamer kun je het mooi combineren met een marmeren tafellamp. Ook op de eettafel staat de tafellamp schitterend. Leg hier opvallende ronde placemats neer en tafel voortaan in stijl. Zoek de retro woonaccessoires die bij jou passen en combineer ze met andere stijlvolle items die jij mooi vindt. Zo krijg je jouw eigen perfecte retro inrichting.

Meeste recente artikelen

retro hanglampen
Retro interieur

Retro hanglampen

retrolamp hanglamp
Retro interieur

Hoe komen retro lampen tot zijn recht?