Menu

De hal, een vergeten ruimte

hal inrichten trends 2024

De hal, een vergeten ruimte

De hal is vaak niet de ruimte die het meeste aandacht krijgt als het gaat om inrichting. Dat is zonde, want juist in de hal kom je dagelijks regelmatig. Elke keer als je jouw huis verlaat of als je weer thuiskomt, kom je in de hal. Een goed opgeruimde hal zorgt daarom voor een rustgevend gevoel. Ook zul je bij een mooi ingerichte hal steeds blij worden als je thuiskomt. Daarom is het de hoogste tijd om je hal de aandacht te geven die het verdient.

Schoenenrek met 5 legplanken

Een plek voor alle schoenen

Rondslingerende schoenen zijn vaak ergernis nummer 1 in de hal. Niemand wil struikelen over een paar schoenen zodra hij de deur opendoet. Daarom is een goede plek voor alle schoenen een echte must in jouw hal. Een schoenenbank is hier de oplossing voor. Je kunt in het bankje alle schoenen kwijt én het bankje geeft jouw hal direct een mooie uitstraling. Ook is het prettig dat je even op het bankje kunt gaan zitten, terwijl je je schoenen aantrekt.

De juiste kapstok

Naast een plek voor je schoenen, heb je ook een plek voor jassen, tassen, hoeden, sjaals en dergelijke nodig. Kapstokken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De maat en vorm van een kapstok zijn bepalend voor de uitstraling van jouw hal. Hang je verspreid over een muur industriële kledinghaken op? Kies jij een elegante staande kapstok? Of past een wandkapstok met handig legplankje beter bij wat jij voor ogen hebt?

Staande kapstok wit
FSC keurmerk
QUVIO Staande kapstok hout – 175 cm hoog – 8 ophanghaken – Wit
44,9536,61
✓ Op voorraad Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Een handige halkast

Heb jij een ruime hal, met voldoende ruimte voor een kast? Dan is een halkast zeker een. goede investering. Niet alleen zorgt een kast voor in de hal voor veel extra opbergruimte, ook kun je de kast inrichten met leuke decoratieve woonaccessoires. Zo voel. je je direct thuis zodra je de hal binnenloopt. Deze open kast met vier planken is bijvoorbeeld een perfect hal meubel. Zet er mandjes in voor het opruimen van spullen en wissel het af met
bijvoorbeeld een leuk vaasje. Zo fleur je de hal direct op.

Een spiegel voor ruimte en overzicht

Een mooie hangende spiegel mag eigenlijk in geen enkele hal ontbreken. Het is praktisch, maar geeft ook een ruimtelijk effect. Zo maak je van jouw hal een heerlijke ruimte om te zijn.

Hangende spiegel zeshoek sfeer voor de hal

Meeste recente artikelen

Kaarsenhouders in het zwart voor bij het kerstdiner
Woonadvies

Kaarsenhouders in het zwart voor bij het kerstdiner

hoe dek je een tafel
Woonadvies

Hoe dek je eigenlijk een tafel

placemats trends kerst
Woonadvies

Placemats in verschillende vormen en kleuren

wanddecorantie-woonkamer-trends
Woonadvies

Wanddecoratie voor in de woonkamer

werkruimte opbergers
Thuiswerken

Opbergers voor je werkruimte