Menu

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap slijt minder en gaat langer mee. Door het juiste tuingereedschap te gebruiken maak je jouw tuin in een handomdraai in orde en geniet je meer van je werkzaamheden. Zo ligt je tuin er ieder seizoen weer prachtig bij.

1 resultaten gevonden
Mini tuingereeschap
QUVIO Mini tuingereedschap set van 3 – 21,5 x 4 cm 16,95 ✓ Op voorraad Nu besteld, dinsdag 6 juni in huis

Ga lekker aan de slag door het juiste tuingereedschap te kopen

Heb jij zin om je tuin aan te pakken? De bloempotten bijwerken? Dat kan alleen met goed tuingereedschap. Zonder goede heggenschaar, bezem, spade, of hark wordt het onderhouden van je tuin lastig. Ook als je jouw tuin een make over wil geven, is goed tuin werkgereedschap onmisbaar. Afhankelijk van jouw tuin, heb je ander gereedschap nodig. Zo is met een grasveld een grasmaaier nodig, kun je bij veel tegels wel een goede voegenborstel gebruiken en is een takkenschaar praktisch als er veel bomen in jouw tuin staan. Maar hoe jouw tuin er ook uitziet, een fijne tuinierset zal altijd van pas komen.

Stem het gereedschap af op je tuin

Om te bepalen welk tuingereedschap je nodig hebt, is het belangrijk om goed naar je tuin te kijken. Welke werkzaamheden moet je regelmatig uitvoeren en welk tuin werkgereedschap mis je hier nog voor? Soms kun je meerdere soorten tuingereedschap combineren, waardoor je maar één telescoopsteel nodig hebt. Dat scheelt weer ruimte in jouw berging, schuur of garage. Of koop een handig ophangsysteem, waar je het tuingereedschap aan op kunt hangen. Zo bespaar je ruimte, houd je je berging netjes en weet je altijd precies waar jouw tuingereedschap is.

Meer dan alleen een heggenschaar

Een snoeischaar, bezem en hark zijn handig, maar denk ook eens aan de minder voor de hand liggende accessoires. Zo is een popup tuinafvalzak ideaal tijdens het snoeien. Als je fruitbomen hebt, is een fruitplukker erg praktisch. En vergeet ook niet dat het tuingereedschap goed onderhouden moet worden. Behalve een tuinierset is het dus ook aan te raden om een onderhoudsset voor je gereedschap te kopen. Zo kun je jaar na jaar gebruik maken van het beste tuingereedschap. Dat maakt tuinieren een stuk eenvoudiger én leuker. Ben je ook opzoek naar leuke decoratie voor in de tuin bekijk dan de categorie: Tuindecoratie.