Menu

Drank dispensers

Met drankdispensers hoef je zelf niet meer te bedienen! Ideaal voor feestjes om jouw gasten te voorzien van de drankjes waar zij behoefte aan hebben. Je gasten kunnen dan tappen wat zij zelf lekker vinden. Of je nu een verjaardagsfeestje geeft of een barbecue, drankdispensers komen altijd van pas.

Lees meer
1 resultaten gevonden
Filter
drank dispenser
QUVIO Drank dispenser – Glas met metalen frame – 3.8 liter 29,95 ✓ Op voorraad Nu besteld, vrijdag 8 juli in huis

Serveer jouw drankjes in stijl met drank dispensers

Vind jij het super leuk om lekkere drankjes te nuttigen? Wat dacht je van een heerlijke cocktail? Met drank dispensers maak jij zelfs je eigen lievelingscocktail thuis! Je kunt dan een avondje met je vrienden of vriendinnen een cocktailworkshop houden. Maak jij de lekkerste cocktail? Of misschien wil je juist in stijl kunnen genieten van je wijntje met een drankdispenser. Stijlvol en gemakkelijk te gebruiken! Plaats je drankdispenser in je keuken zodat je jezelf altijd kunt voorzien van een lekker drankje. Je kunt dan ook zelf lekkere drankjes maken zoals limonade of ijsthee. Door middel van de kleine tap kun je je drinken gemakkelijk inschenken. Ben jij op zoek naar een drank dispenser? Wij hebben ze voor je. Ook een ijsemmer kan van pas komen naast een drank dispenser. Stop hier ijsklontjes in, zodat je deze met een tang in je ingeschonken drankje kan doen.

Voel jezelf een echte barkeeper met de drank dispensers van HomeLiving

Wil jij tijdens een tuinfeestje in de zon kunnen genieten van fris drinken? Je kunt in je drank dispenser bijvoorbeeld water met fruit doen voor een gezond en lekker drankje. Door middel van de tap die aan de dispenser zit, krijg je alleen het water in je glas en hoef je je geen zorgen te maken dat het niet lang lekker blijft. Bij HomeLiving bieden we je verschillende varianten van QUVIO en Aretica.

Gevonden wat je zocht?

Bij HomeLiving zal er vast wel een drank dispenser zijn die bij je past. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Onze productcategorieën worden regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Houd de website en onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven.