Menu

Borden

Borden om van te smullen! Ga je voor een uitgebreid ontbijt of kies je voor een luxe diner? Kies je voor een rond, vierkant of rechthoekig bord? Wat je keuze ook is, we helpen je graag bij het vinden van geschikt servies.

Lees meer

Borden voor iedere smaak

In vrijwel iedere keuken vind je allerlei soorten borden: ontbijtborden, dinerborden gebaksbordjes. Ieder bord heeft een eigen functie en zorgt ervoor dat je in stijl kunt eten. Ook wanneer je gasten over de vloer hebt, maak je een goede indruk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenzelfde stijl, of juist een mix van kleuren. Zo past het servies altijd bij elkaar, maar zijn ze niet allemaal hetzelfde.

Voor iedere smaak

Bij ieder interieur en iedere smaak passen andere soorten borden. Denk er goed over na waar je naar op zoek bent voordat je het koopt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor klassiek servies in een effen kleur of juist voor dinerborden met een mooie print. Wanneer je al een servies hebt, kun je kiezen voor een bijpassend servies of juist voor een iets andere stijl. Door hiermee te spelen, kun je leuke effecten op tafel creëren. Zo kun je zelfs je onderzetters voor je glazen hierop afstemmen.

Verschillende formaten

Soep vraagt om een ander soort bord dan een ovenschotel of het ontbijt. In ons assortiment vind je dan ook eetborden in allerlei formaten. Zo verkopen wij kleinere borden die ideaal zijn voor het ontbijt en grotere dinerborden voor het avondeten. Diepe borden zijn geschikt voor soep of maaltijden met veel saus. Ook voor gebak hebben wij verschillende kleine borden in ons assortiment van bestek en servies.

Bordensets

Naast los servies, kun je er ook voor kiezen om een set aan te schaffen. Zo heb je meerdere borden in dezelfde stijl en past alles goed bij elkaar. Je kunt een bordenset aanvullen met een complimenterende kleur of met een speelse print. In ons assortiment vind je allerlei kleuren en motieven, altijd met een stijlvol design van bekende merken zoals Krumble.