Menu

Bakkwasten

Veel mensen gebruiken een kwast met name voor het invetten van bakvormen en ovenschalen. Het goed invetten van zo'n vorm zorgt ervoor dat gerechten niet aan de vorm blijven kleven. Maar ook als je vlees wil marineren komt een kwast van pas. Zo krijg je geen vieze handen.

1 resultaten gevonden
Productfoto's | Sfeerfoto's
Gebruik een filter
zwarte siliconen bakkwast
Krumble Bakkwast – Siliconen – Zwart
7,95
✓ Op voorraad Nu besteld, zaterdag 25 mei in huis

Een mooie bakkwast voor meer plezier in de keuken

Koken en bakken wordt nog leuker met mooie bakkwasten in je keukengerei. Niet alleen zijn keukenaccessoires praktisch, ook verhogen ze je plezier in het koken. Neem bijvoorbeeld een mooie bakkwast. Hoewel dit accessoire in eerste instantie natuurlijk vooral praktisch bedoeld is, is het toch fijner als je een mooi exemplaar in je handen hebt. Het oog wil nou eenmaal ook wat. Daarom kies je uit diverse bakkwasten, die elk hun eigen uitstraling hebben. Kijk naar het materiaal van de insmeerkwast, maar ook naar de vorm en de kleur. Er is veel mogelijk. Zo tover je dit praktische keukenaccessoire om tot een esthetische aanwinst in jouw keuken.

Het juiste materiaal voor jouw bakkwast kiezen

Bakkwasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bij het kiezen van de juiste invetkwast kijk je naar het materiaal en de afmetingen van de kwast. Een siliconen bakkwast heeft een strakke uitstraling. Bovendien is de kwast eenvoudig schoon te maken en kun je deze hierdoor keer op keer gebruiken. Een houten bakkwast heeft een klassieke uitstraling en staat prachtig in een landelijk ingericht interieur. Veel insmeerkwasten hebben een gaatje in het handvat, waaraan je de kwast op kunt hangen. Zo geef je het handige keukenaccessoire een mooi plekje in jouw keuken.

Combineer met andere accessoires

Kies jij een bakkwast niet alleen op functionaliteit, maar ook op stijl en sfeer uit? Dan wil je dit keukenaccessoire vast combineren met andere accessoires in dezelfde kleur en/of stijl. Zo creëer je een samenhangend geheel in jouw keuken. Hang de verschillende accessoires, zoals de bakkwast en diverse spatels, aan een leuk keukenrekje aan de muur. Zo heb je altijd bij de hand wat je nodig hebt én het kleedt je keuken gezellig aan.

Veel gestelde vragen

Waar koop je bakkwasten?

Je kunt bakkwasten kopen bij HomeLiving.nl, waar ze een breed assortiment aanbieden.

Hoe onderhoud en reinig ik mijn bakkwast?

Om je bakkwasten te onderhouden en reinigen, spoel ze na gebruik direct af met warm water en milde zeep om resten te verwijderen. Droog ze grondig af en berg ze op een droge, schone plaats op om schimmelvorming te voorkomen.

Welk materiaal voor een bakkwast?

Voor een bakkwast is siliconen een uitstekend materiaal vanwege de hittebestendigheid en de flexibiliteit.