Menu

Stellingkasten

Stellingkasten zijn ideaal voor in je woonkamer om leuke accessoires in te zetten. Ook kun je een stellingkast plaatsen in je werkkamer en daar je documenten in opbergen. Stellingkasten kunnen overal neergezet worden en zijn daarom multifunctioneel voor iedere ruimte.

Lees meer

Handige stellingkasten voor op elk kantoor

Wil jij op je kantoor sommige spullen eenvoudig kunnen pakken? Dan zijn stellingkasten ideaal. Deze open kasten van QUVIO bieden voldoende ruimte voor al jouw belangrijke spullen. Omdat er geen deurtjes of laden in de kast zitten, ligt alles zo voor het grijpen. Dat is handig als je meerdere keren per dag bepaalde spullen nodig hebt. Door in de kast ook wat decoratie te plaatsen, maak je van de kast een echte eyecatcher. Ook kun je stellingrekken goed combineren met mooie opbergmanden. Zo houd je de kantoor kasten netjes opgeruimd en ligt toch alles binnen handbereik.

Metaal of toch liever hout?

Stellingkasten worden gemaakt van verschillende materialen. Een stellingkast van metaal komt erg vaak voor, maar ook houten stellingrekken zijn zeker geen uitzondering. Daarnaast zijn er ook kasten met een metalen frame en houten planken. Zo heb je het beste van twee werelden. Een houten opbergrek ziet er vaak erg authentiek en natuurlijk uit. Een stellingkast van metaal heeft vaak een strak en modern uiterlijk. De combinatie van metaal met hout past perfect in een industrieel interieur. Welke stellingkast past het beste op jouw kantoor?

Niet alleen voor op kantoor

Stellingkasten zijn erg handig op jouw (thuis)kantoor, maar ook in andere ruimtes kan een stellingkast veel toevoegen. Zo zijn stellingrekken vaak erg praktisch in de keuken of berging. Een stijlvol exemplaar zal ook niet misstaan in de woonkamer of op de slaapkamer. De open kast is vaak een ideale plek voor mooie woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan beeldjes, bloemenvazen of planten. Zo combineer je het aangename met het praktische. Plaats een stellingrek in de badkamer voor het bewaren van alle schone handdoeken. Zo kun je altijd een heerlijk fris exemplaar pakken als je onder de douche vandaan komt. Dit soort opbergkasten zijn een aanwinst voor elk interieur.