Menu

Lichtbronnen

Lichtbronnen mogen niet ontbreken in je hanglamp, vloer- of tafellamp. Afhankelijk van het type fitting zijn er verschillende lampen met verschillende wattages. Liever een dimbare lamp? Bekijk dan de lichtbron waar een dimfunctie op mogelijk is.

Kwalitatief goede lichtbronnen voor je lampen

Lichtbronnen zijn vandaag de dag niet enkel meer functioneel in de vorm van licht in de duisternis. Met licht kun je voor onwijs veel sfeer zorgen. Denk hierbij aan een gezellige eethoek, aan een veilig gevoel zodra je het licht in de hal gebruikt of je verlicht dat ene donkere hoekje in huis. Je wilt daarom natuurlijk wel zeker zijn van een kwalitatief goede lichtbron die voor een erg lange tijd mee kan gaan. Bij HomeLiving vind je deze lichtbronnen.

Kies uit een lichtbron voor diverse ruimtes in huis

Kan je slaapkamer extra sfeer gebruiken? Ben je op zoek naar peertjes voor die ene statement lamp in de woonkamer? Of vooral een erg praktische lamp voor in de hal? Voor welke ruimte in huis je ook opzoek bent naar verlichting, je bent bij ons altijd aan het juiste adres wat betreft lichtbronnen. Sommige peertjes zijn dimbaar, waardoor je extra sfeer in huis kan creëren.

Verschillende groottes

De peertjes zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo zijn er lampen met een diameter van 4,5 of 6 centimeter. Afhankelijk van hoe groot de hanglamp of tafellamp is, kies je de grootte van je lichtbronnen. Een grote bulb in een kleine lamp kan namelijk ook voor een mooi effect zorgen. Je kunt op deze manier alle kanten op!