Menu

Geurkaars

Een geurkaars creëert de juiste sfeer tijdens het diner, film kijken of een yogasessie. Geuren hebben namelijk een grote invloed op onze gemoedstoestand. Het sfeervolle licht in combinatie met je lievelingsgeur laat je zintuigen prikkelen en zorgt voor dat echte thuisgevoel.

Altijd een heerlijke geur in huis met geurkaarsen

Kaarsen geven jouw huis een warme sfeer. Wil je niet alleen warmte, maar ook nog een lekker geurtje aan je huis toevoegen? Kies dan voor heerlijke geurkaarsen. Deze kaarsen verspreiden een heerlijke geur door je huis. Je kunt zelfs een geurkaars kopen die past bij jouw woonstijl. Welke geur dit is, kies jij zelf. Geurkaarsen zijn verkrijgbaar in diverse geuren. Rustgevende lavendel, zoete vanille of aardse cederhout, er is veel mogelijk. Het is maar net welke geuren jij lekker vindt, welke geurkaars bij je past. Of wissel lekker af, om optimaal te genieten van de verschillende mogelijkheden.

Verschillende geurkaarsen voor verschillende dagen

Als je een bepaalde geur veel ruikt, wordt deze na verloop van tijd minder sterk waarneembaar voor je. Daarom is het fijn om verschillende geurkaarsen af te wisselen, zodat je elke keer weer verrast wordt met een sterke, lekkere geur. Ook kan het natuurlijk goed zijn dat je de ene keer meer zin hebt in zoete geuren en dat je een andere keer juist aardse of kruidige geuren wilt ruiken. Met meerdere kaarsen in huis heb je voor elk moment een passend geurtje. Ook zijn de kaarsen in diverse ruimtes een goed idee. Gebruik in de keuken een geurkaars om na het koken de kookgeurtjes te verdrijven, creëer in de slaapkamer een rustgevende sfeer en steek in de woonkamer een gezellig geurtje aan. Zo ruikt het straks overal in huis heerlijk.

Combineer geurkaarsen met andere woonaccessoires

Geurkaarsen zijn met name bedoeld om jouw huis van een heerlijke geur te voorzien. Daarnaast ziet een aangestoken kaars er altijd erg gezellig uit. Combineer de kaarsen met andere kaarsen om dit effect te versterken. Presenteer de kaarsen op een mooi decoratief dienblad en geniet van het mooie geheel. Welke geurkaarsen worden jouw favoriet?