Menu

Solar tuinverlichting

Met solar tuinverlichting kun je zonder stroomverbruik je tuin extra sfeer aanbrengen. Plaats de lampen in de borders, langs je tuinpaden of aan de muur. Overdag laadt de solar tuinverlichting op en in de avond kun je hier van genieten!

1 resultaten gevonden
Zonne energie priklamp
stapelkorting
QUVIO Priklamp – Zonne energie – Zwart 16,9514,41 ✓ Op voorraad Nu besteld, vrijdag 2 juni in huis

Gebruik de zon voor je solar tuinverlichting

Solar tuinverlichting is een fijne toevoeging aan elke tuin. Solar lampen werken op basis van zonne-energie, waardoor je geen aparte stroomtoevoer nodig hebt. De lampen hebben een zonnepaneel, waarmee ze de energie van het zonlicht opslaan en gebruiken de stroom vervolgens als het donker wordt. Solar tuinverlichting hebben meestal een sensor waarmee ze zien of het donker is. Zodra het donker genoeg is, gaat de lamp aan. Zo heb jij er helemaal geen omkijken meer naar.

Sfeervolle solar lampen voor buiten

Solar lampen komen in verschillende soorten en maten. Er zijn kleine solar lampjes, die je in de grond steekt. Deze geven extra sfeer aan je tuin. Ook zijn er solar wandlampen, die je bijvoorbeeld goed naast je buitendeur kunt hangen. Sommige hiervan hebben ook nog een bewegingssensor. Ze springen dan enkel aan als ze beweging detecteren. Of plaats solar tuinverlichting op je tuintafel, terwijl je geniet in je luie hangstoel tijdens gezellig zomeravonden. Let er wel op dat de solar lampen voldoende zonlicht nodig hebben om op te laden. Als je ze op een schaduwplek hangt of zet, zullen ze dus veel minder kracht hebben om te schijnen. Ook in de winter doen solar lampen het vaak minder goed. Wil je zeker zijn dat je altijd licht hebt? Dan kies je beter een andere buitenlamp.

Solar tuinverlichting in verschillende stijlen

Solar lampen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Kies voor een strak ontwerp of juist voor een klassieke lamp. Kies jij een staande solar lamp of wil je de lamp kunnen ophangen? Je kunt met solar lampen alle kanten op. Door verschillende soort solar tuinverlichting met elkaar te combineren creëer je je eigen lichtplan voor je tuin. Zo geniet je altijd van jouw goed verlichte tuin en worden lange zomeravonden nóg fijner.