Menu

1304 Design

1304 Design is een creatief en innovatief bedrijf dat zich richt op unieke binnenhuis verlichting. 1304 Design is opgericht met de passie om sfeer te creëren in iedere ruimte. Dit doen wij met onze eigen unieke ontwerpen. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op de nieuwste trends, worden gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit en daarbij hebben we een scherp oog op design.

We communiceren open en transparant met onze klanten en hopen ook u en uw onderneming te mogen voorzien van onze mooie producten.

Duurzaamheid

1304 Design staat voor duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om onze planeet zo goed mogelijk te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Door bewust te zijn van onze impact op het milieu en te kiezen voor duurzame alternatieven, kunnen wij een verschil maken.

1304 Design zorgt ervoor dat het gehele proces zo duurzaam mogelijk verloopt. Zo gebruiken wij 20% minder plastic tijdens het verpakken van onze collectie. Ook het transport naar onze klanten wordt uitgevoerd door een transporteur, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Zo zijn zij onder meer aangesloten bij Lean and Green en Circulair West.

Op deze manier zorgt 1304 design dat zij haar steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld en kunnen we u voorzien van mooie, unieke verlichting.