Menu

Krukken

Je ziet krukken steeds vaker terugkomen bij een woninginrichting. Of je nu krukken rondom een hoge tafel in de keuken zet of in de tuin aan je bar, met krukken kun je een gezellige en sfeervol geheel creëren.

Krukken voor binnen of buiten

Heb jij een mooi kookeiland in je keuken of beschik je over hoge tafels en zoek je nog een mooie toevoeging? Krukken zorgen voor de oplossing. Je kunt ze namelijk bij je kookeiland neerzetten zodat je tijdens het koken gezellig kunt kletsen met je kinderen, partner of vrienden. Gezellig met een glas wijn even bijpraten of ’s ochtends op je gemakje kunnen ontbijten. Je creëert met een krukje een gezellige sfeer, net alsof je aan de bar zit, maar dan thuis. Wil jij ook gezelligheid in je huis voortbrengen? HomeLiving heeft verschillende soorten voor je in petto.

Krukjes in verschillende woonstijlen

Zoek jij een geschikte hoge stoel voor jouw woonstijl? We willen je graag adviseren voor het maken van de beste keuze. Houd jij van een moderne en industriële stijl voor in je woonkamer of keuken of wil je juist een decoratief krukje voor in je Scandinavische badkamer? Dan ben je bij HomeLiving aan het goede adres.

Waar plaats je jouw kruk?

Je kunt ze in je keuken, woonkamer of zelfs buiten plaatsen, waardoor je er dus lekker mee kunt variëren. Erg gezellig voor als je een bar in je tuin wilt. Zet hier mooie barstoelen omheen en je maakt er een gezellige sfeer van! Er zijn tal aan krukken te verkrijgen. Zo zijn deze in verschillende materialen als bamboe, hout, kunststof of metaal te verkrijgen. Of in verschillende uitvoeringen:

  • Barkrukken voor aan je thuisbar
  • Krukjes voor de badkamer
  • Krukken voor aan een hoge eettafel

Alles in huis voor jouw thuis

Wil jij je huis compleet inrichten? Bij HomeLiving bieden we alles voor in en rondom het huis. Ben jij benieuwd naar wat we naast krukken nog meer voor je in huis hebben? Je kunt nog meer inspiratie opdoen bij een van onze andere productcategorieën.