Prijswinnaar oktober 2020

Klanten die een review achterlaten, maken bij ons iedere maand kans om het aankoopbedrag van hun bestelling terug te winnen. Klantcontact, en reviews in het bijzonder, stellen ons in staat ons aanbod blijvend te verbeteren. Dankzij jullie feedback worden wij steeds een beetje beter, en ons aanbod ook. Wij willen jullie daarom ook wederom allemaal danken voor jullie reviews in de maand oktober. Het is tijd om de volgende winnaar bekend te maken!

Op 13 oktober liet Ingrid K. de volgende beoordeling achter over het Krumble Espressokopje staal – 80 ml

”Super koop, elegant en praktisch.”

Wij willen je heel erg bedanken voor je beoordeling Ingrid. Fijn dat het Krumble Espressokopje naar wens is, hopelijk heb je er nog lang plezier van! De terugbetaling wordt meteen geregeld!

Wil jij ook kans maken op terugbetaling van het aankoopbedrag? Laat dan een review achter bij een door jou gekocht product en wie weet win jij volgende maand!

Groetjes,
Team Homeliving.nl

Iedere maand nieuwe prijswinnaars

We waarderen dat je bij ons klant bent. In het bijzonder de klanten die een review achterlaten, maken iedere maand kans om het aankoopbedrag van hun bestelling terug te winnen. Dankzij jullie feedback zorgen wij ervoor dat ons aanbod kwalitatief, stevig en qua design uitstekend is vormgegeven. Mocht je al een review hebben geplaatst: enorm bedankt!

Add to cart